Zaterdag 08-08-09

Na alle drukte van gisteren doen we het nu rustig aan. We douchen en geven de camper een kleine schoonmaakbeurt. Intussen zijn de kids heerlijk aan het spelen.

Om half drie gaan we rijden. We twijfelden of we naar de Preikestolen zouden gaan (geen kinderwagen route én in totaal 4 uur lopen).
Het heeft de hele dag al geregend en besluiten het niet te doen. We vervolgen weg 13 en nemen bij Oanes onze laatste binnenlandse ferry van deze vakantie.
Aangezien we gebruik hebben gemaakt van de douche, moeten we legen en vullen. We passen daarom de route aan en nemen de E39 verder. Vrij snel daarna zien we het eerste bord voor Kristiansand.

Onderweg stoppen we bij een erg mooie parkeerplaats en eten daar Kip Korma. Als Patrick aan het koken is, spelen de kids met Marleen. Ze ontdekken de echo in een tunnel en dat als je een blaadje tegen de wind gooit deze weer snel terug komt.

Een half uur rijden voor Kristiansand gaan we van de E39 af en nemen een onverharde weg, richting een klein plaatsje. Het is een erg mooi en smal weggetje. In het dichte bos vinden we een plekje om te slapen.

[flickr set=72157620782610694]

{mosmap kml='http://www.gpsed.com/export/dag1.kml?id=43802795096218232&format=kml'|kmlrenderer='geoxml'}