Maandag 03-08-09

Als we goed en wel wakker zijn gaat Lucas alweer naar bed. Hij heeft weer lopen spoken vannacht.
Anouk en Patrick gaan met laptop naar de speeltuin en Marleen doet de 'huishouding' en zit lekker in het zonnetje. Na een tijdje komen Anouk en Patrick terug en gaan met de Rummikub stenen een, door Anouk verzonnen, spelletje spelen.

Zodra Lucas wakker is gaan we in Innvik nog even langs een restaurant voor een overheerlijke hamburger. Nog even snel naar de supermarkt en dan is het drie uur en gaan we rijden.
We rijden weg 60 af, een mooie weg (Gaularfjellveien). Deze gaat uiteindelijk over in de E39. Bij Moskog nemen we weg 13, een toekomstige turistveg. Deze is mooi, maar niet zo mooi als de Trollstigen. Alhoewel we de afdaling met verscheidende haarspeldbochten erg mooi vonden.

Om 20:30 nemen we de ferry bij Dragsvik. Via Hella varen we naar Vangsnes. Bij Hella moeten we eerst de boot afrijden en vervolgens weer op, ivm de plaatsing op de boot.
We rijden door Vik en zien het stenen kerkje al én onze eerste staafkerk. Net buiten Vik parkeren we de camper. Morgen rijden we terug om de kerken verder te bewonderen.

[flickr set=72157620641298373]

{mosmap kml='http://www.gpsed.com/export/dag1.kml?id=43802794659899232&format=kml'|kmlrenderer='geoxml'}