Dinsdag 28-07-09

Na het ontbijt rijden we nog een klein stuk richting het Børgefjell National Park tot we niet verder kunnen. Niets te zien en geen zin om in de regen te wandelen. En weer terug...

We rijden verder en komen weer op asfalt, waarna de E6 ons snel weer begroet. We herkennen weer van alles en tanken zelfs bij hetzelfde tankstation.
In Namskogan doen we de boodschappen en gaat Lucas even slapen. We zijn op weg naar het dieren- en familiepark, dat we op de heenweg naar de Lofoten al zagen. Rond half twee komen we hier aan.

We kopen een kaart voor twee dagen en gaan het park in. Anouk leidt ons erdoor, zij heeft de kaart. Lucas is druk met het duwen van de kinderwagen, terwijl wij de dieren bekijken.
Achterin het park is een soort rodelbaan met karretjes. Eerst gaan Lucas en Marleen en dan Anouk en Patrick, dit is leuk! Nog een keer!

Ook gaan we in de waterfiets. Lucas en Anouk laten zich als een koningspaar voorttrappen, en wij maar zweten. Er wordt op verschillende toestellen nog even gespeeld en dan gaan we terug naar de camper.

Op het park zijn allemaal BBQ mogelijkheden en Anouk wil dit ook graag. We pakken de gas BBQ en maken wat hamburgers hierop klaar.

De kids in bed en tijd voor een filmpje; Madagaskar 2, om maar in het dierenthema te blijven.

[flickr set=72157621894355544]

{mosmap kml='http://www.gpsed.com/export/dag1.kml?id=43802794126647232&format=kml'|kmlrenderer='geoxml'}