Woensdag 29-07-09

Voor het slaapje van Lucas gaan we nog even snel het park in. We gaan op de rodelbaan en terwijl Lucas nog een extra rondje gaat, zit Anouk op de skelter.
Na het slaapje gaan we nog eens. We gaan op zoek naar de dingen die we nog niet hebben gezien.
We roeien in een roeiboot, vinden 'goud' en gaan op zoek naar de laatste dieren. En uiteraard het laatste rondje in de rodelbaan.

Dan gaan we weer naar de camper en eten Babi Pangang. En dan gaat het regenen. Wat hebben wij een geluk, al die tijd in het park hebben we het droog gehouden.

We blijven tot Grong op de E6 en waarna we een kleinere weg op gaan naar Skogmo. Vervolgens naar Steinkjer, waar we op de weg veel schapen tegenkomen. Ze weten van geen wijken als er auto's komen. Met als gevolg dat we, net zoals alle andere auto's, al slingerend de weg berijden.

Deze weg brengt ons weer kort op de E6 en we duiken vervolgens weer een kleinere weg op. Het valt op dat het landschap van dit gedeelte van Noorwegen ons niet zoveel doet. Bij het parkeren van de camper voor de nachtstand, besluiten we de volgende dag toch maar te gaan voor de snellere E6. Op naar de mooie bergen en fjorden.

[flickr set=72157621894444680]

{mosmap kml='http://www.gpsed.com/export/dag1.kml?id=43802794246512232&format=kml'|kmlrenderer='geoxml'}