Maandag 20-07-09

Na het vertrek rijden we een uurtje om vervolgens bij een uitkijkpunt te stoppen. Gewoon één van de vele uitzichtpunten langs de route. Toeval wil echter, dat we nu op het uitkijkpunt staan waar vanuit ook de foto is gemaakt die we gebruikt hebben voor op de site (zie bovenin).
We rijden verder naar Fiskebøl en nemen daar de ferry naar Melbu, een half uurtje varen. We rijden de mooie route langs het Sortlandsundet op de E10 naar Sortland.

In Sortland eten we weer een familie-size pizza, erg gezellig en lekker. Voor en na het eten, spelen de kids op een groot speeltoestel. Één glijbaan glijdt bijna niet meer en daar leven ze zich helemaal op uit. Anouk durft nu zelfs (hoofd eerst) op haar buik!! Dan rijden we verder naar het noorden.

Bij Risøyhamn gaan we van de doorgaande weg 82 af en nemen de kleine westelijke weg naar Andenes. Ongeveer driekwartier rijden vanaf Andenes stoppen we langs die weg aan een strandje én een hele steile berg.

Patrick gooit 's avonds nog een lijntje uit maar vangt helaas niets. Wel komt hij op de terugweg schapen tegen die de rest van de nacht op het strand blijven.

Morgen op naar het noordelijkste stuk van onze reis.

03-07-09

Route 20-07-09