Zondag 19-07-09

Het is weer vroeg dag en na het ontbijt beginnen we dan ook maar met de voorbereidingen voor het vertrek.
Het blijkt dat de wasmachine hier gratis werkt, dus hup nog maar een wasje aanzetten.

Patrick en Anouk zien bij hun loopje over de camping een aantal marterachtige de visafval van gisteravond bemachtigen. Er stond nog een krat met afval van het fileren. Door de handvatten kropen ze naar binnen en deden zich tegoed aan al dat lekkers.
Anouk zette haar stoeltje op een klein afstandje neer om het schouwspel maar te bekijken. Ze moest er erg om lachen. Als Lucas het na zijn slaapje ook heeft gezien gaan we verder.

In de Lonely Planet staat een leuke camping beschreven in Kabelvåg. Bij aankomst blijkt deze toch niet helemaal naar wens, gelukkig de aangrenzende camping wel.
Eindelijk ook weer een camping met internet. Het heeft ons te lang geduurd voordat we weer de site konden updaten. We genieten iedere keer weer als we horen dat jullie (sommige dagelijks) de site bezoeken of er een berichtje achter laten.

We staan heerlijk aan een strandje met uitzicht op een aantal prachtige bergen en het campinghaventje. Het is heerlijk warm en kunnen daarom lekker buiten eten.
De kids zijn zelfs nog even in de zee geweest.

Rond de klok van elf is het een opeens druk op de camping van alle vissende campinggasten die terugkomen met hun vangst.  Aantallen en maten worden vergeleken en verhalen uitgewisseld.
Het wordt tijd voor de kachel en de laatste updates op de site worden bijgewerkt.

03-07-09

Route 19-07-09