Zaterdag 11-07-09

's Ochtends maken we gelijk een ochtendwandeling richting de gletsjer. Lucas en Anouk lopen dapper mee. Het is een mooie wandeling. Heerlijk om even echt de benen te strekken.

Twee uur en vele indrukken later zijn we weer terug. Lucas gaat even slapen. Dan rijden we naar het toeristische uitzichtpunt. Vanuit de auto hebben we ons oordeel al klaar; lang niet zo mooi. We stappen niet uit en rijden door naar Gaupne en zoeken daar een camping op.

We rijden al ruim een dag met een volle vuilwatertank en het verse water is bijna op. Ook wordt de stapel vuile kleren erg groot. Op naar een wasmachine.

De kids reageren uitgelaten op de camping. Ze spelen lekker en er is dan ook genoeg om te spelen; wipkip, schommel, glijbaan en het mooiste: een grote trampoline.
We gaan op de fiets naar de winkel om daar inkopen de doen voor de grill. Verse Noorse garnalen voor een prijs waarvan je in Nederland nog niet de saus ervoor kunt kopen. Ze zijn dan ook heerlijk!

Op deze camping is er ook een internetvoorziening, Patrick gaat weer aan z'n huiswerk.
Er zijn al twee wasjes schoon en droog. Morgen blijven we ook en gaan we (Marleen vooral) de camper maar eens schoonmaken en opnieuw indelen.

NB Alex, en uiteraard rest van de vriendengroep: Zie de laatste foto voor de vlaggetjes. De plant heeft het helaas niet gehaald, waarschijnlijk teveel water gehad ofzo. ;-)

03-07-09

Route 11-07-09

Afstand: 44 km
Duur: 2u 47min

Voor meer info zie www.GPSed.com
Download KML